За нас

Ние сме традиционни златари, известни с нашите уникални модерни фини бижута. Качеството и изработката са в основата на всичко, което правим.

Гордеем се, че имаме деситилетия опит в изработката на бижута.Историята на фирмата може да се проследи поколния назад.Нашия опит в изработката и дизайна, ни позволява да правим ефектни творби. Като дизайнери и създатели на бижута с дългогодишен опит ние спазваме стандартите и сме уверени в способността си да предоставим безупречна изработка и уникален модерен дизайн.

Нашите колекции са проектирани и изработени в нашето ателие.Често работим директно с клиенти, за да създадем бижута по поръчка, за повече информация относно тази услуга посетете нашата страница Направни по поръчка. Ние използваме както традиционни, така и съвременни техники за златарство, за да създадем нашите дълготрайни, съвременни бижута.

 

Нашата история, Нашето ателие.

 

 

Да видиш как дизайнът оживява е вълнуващо, процесът на изработка на бижута никога не губи своята магия, дори и за нас след толкова време!  

 

Работим с голямо умение и внимание към детайла, създавайки всяко бижу с възможно най-висок стандарт и качество.

 

 

 

Машина за производство на синджир от златна и сребърна тел.  

 

Превъзходни отливки за бижута. Голям капацитет на производство.  

 

Дъговият заварчик и микроскопът осигурява TIG импулсно заваряване, което прекрасно се справя с най-фините и сложни задачи.  

 

Ротационна барабанна машина за почистване и полиране на метални части.  

 

Нашите бижута са направени под микроскоп за точност и прецизност. Това ниво на детайлност е от съществено значение за създаването на перфектно завършени бижута.  

 

Това е идеалният начин вашите брачни халки да са с уникален,но модерен дизайн. 

 

Струг за вътрешно и външно оформяне на брачни халки.