Услуги

Услуги

Ателието BIJU-03 извършва всички видове ремонти на златна и сребърна бижутерия. Ние работим с широк спектър от оборудване, нужно за производство на бижутерия,перфектно завършена до най-високия стандарт. С нашия  дългогодишен опит, работим с голямо умение и внимание към детайла, създавайки бижута на ръка с микроскопична точност, като при нас можете да поправите, освежите или преработите вашите бижута. 

 • Извършваме ремонти на:
  -синджири-лазрно заваряване,запояване
  -колиета-възстановяваме отделни части или цели елементи от бижута. 
  -обеци
  -медальони
  -пръстени-Корекция на размер;разширяване или свиване 
  -ремонт на куха бижутерия
  -поставяне на камъни-работата под микроскоп  гарантира, че можем да зададем сигурност за всеки камък, независимо от мащаба. 
 • Въстановяване на покрития:

       - позлатяване

       - родиране

       - посребряване

 •  Гравиране

Гравирането на бижутерия е приятна, прецизна и отговорна задача. Пръстени, гривни, плочки изработени от сребро или злато – могат да носят послание за любим човек, инициали или картинка по ваше желание. Техниката на ръчно гравиране е доказана и непреходна (engraving)-отнема се тънка линия и се разкрива целия блясък на метала. На практика надписът е вечен и придава на бижуто един творчески завършек.


Нашето ателие съчетава магазин & работилница и вие сте добре дошли от понеделник до петък от 9/13h  за да ни посетите и наблюдавате работа ни, докато бижуто се поправя. На финала, поправеното бижу се почиства и полира до блясък. Разбира се, че можете да изпратите вашето изделие за ремонт по куриер-/covid-19/. Дори и да предполагате, че ремонта е невъзможен посетете нашието ателие за бижута Biju-03 или се свържете с нашата страница за контакти. ще преценим заедно.