Доставка

Онлайн магазин "biju03" доставя на територията на Република България чрез куриерска фирма Еконт Експрес. През нашия oнлайн магазин www.biju03.com може да направите Вашата поръчка онлайн - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата лесно само с няколко стъпки:

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ?


Стъпка 1: Изберете желания продукт.
Стъпка 2: Попълнете необходимите данни за получателя.
Стъпка 3: Изберете начин на плащане.
Всяко връщане на стока до Бижу-03 е за сметка на клиента. Бижу-03 си запазва правото да удължи срока за доставка или отмени доставка при възникнал проблем с поръчка. Клиента ще бъде предварително уведомен за това. При плащане с наложен платеж, стойността на доставката се формира въз основа на общата сума по наложения платеж, такса за SMS известие и дали ще бъде до офис на куриерската фирма или до конкретно посочен адрес.

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА:
•    Всеки клиент на biju03, който е избрал да поръча и закупи желано бижу от сайта ни www.biju03.com е необходимо да посочи (Име /на кирилица/, Еконт офис/точен адрес, телефон, имейл адрес).
•    След като получим известието за вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички подробности за поръчаното бижу и да получим потвърждение от Вас. След потвърждение, поръчката Ви ще бъде доставена в срок от 2 до 7 работни дни. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

•    Цената на доставката се формира в зависимост от стойността на поръчката, за поръчки над 150 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.
•    Всички представени бижута в сайта на biju03 са произведени от нас, ако поръчаното бижу не е налично, ще се свържем Вас, за да договорим сроковете за изработка, доставка и да получим потвърждение от Вас.
•    При онлайн поръчка на годежен пръстен или брачни халки, ще се свържем с Вас, за да уточним всички спецификации, подробности и изисквания за изработката на вашата индивидуална поръчка. Искате да поръчате сега? Не се колебайте, позвънете на момента! 0878283008
•    При индивидуални и нестандартни поръчки, детайлите и сроковете за изработка и доставка се договарят допълнително.
•    Преди празници са възможни закъснения, моля предварително попитайте дали доставката ще е възможна в срок.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж
2. Банков превод

Бижу-03 | кв. Лозенец, ул. Галичица № 15, 1164 София, България | info@biju03.com