Брачна халка R-6527

380,00 лв.
Ново
  • Марка: Biju-03
  • Кат. номер: R-6527
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Ново!!! Сватбена халка от бяло злато

Пръстенът е с матово сатенено покритие, с две полирани линии, които улавят светлината и подчертават нейната форма.

Този модернен сватбен пръстен е най-новото допълнение към нашата сватбена колекция.

Пръстените се предлагат в ширина  4 мм и 5 мм.

Пръстените са с дебелина 1,3 мм.

- безплатно гравиране по поръчка

Цените варират в зависимост от метала, размера на пръстена и ширината, моля, свържете се с нас за допълнителна информация.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

РАЗМЕР
Размерите на пръстените могат да се регулират. Когато правите поръчката си, моля, уведомете ни за размера на пръстена или желаната дължина на лентата и ние ще направим необходимите корекции. Ако купувате бижута като подарък и не сте сигурни в размера, моля не се колебайте да се свържете за съвет. 

ДОСТАВКА
Ако вашият артикул е на склад, той ще бъде изпратен, веднага след като са направени всички поискани корекции на размера или монтажа. За направени за поръчка артикули, моля, изчакайте 1 седмици за процеса на изработка преди изпращане.  Всички артикули са напълно застраховани по време на транзит и се изпращат чрез проследяване . Посетете нашата страница с често задавани въпроси за повече информация и прогнозни срокове за доставка.

МАТЕРИАЛИ
Всички бижута на BIJU-03 са изработени от 14-каратово жълто злато, бяло злато, розово злато или сребро. Нашите диаманти и скъпоценни камъни са получени от надеждни доставчици във Европа и са безконфликтни. Ако видите дизайн, който ви харесва в нашата колекция, но бихте го харесали в различна комбинация от метал и скъпоценен камък, можем да го направим по поръчка за вас. Посетете нашата Направни по поръчка страница, за да прочетете повече за процеса.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!